Ohita navigaatio

Maailman opettajien päivän iltajuhlaa vietettiin Wanhassa Satamassa

OAJ Pääkaupunkiseudun alueyhdistysten jäsenten yhteistä Maailman opettajien päivän juhlaa vietettiin Wanhassa Satamassa perjantaina 6.10. Meitä oli mahtava joukko jäseniä koolla juhlan kunniaksi. Ja Wanhan Sataman puitteet olivat todella juhlavat tälle suurelle opettajien ja kouluttajien joukolle. Illan ohjelmaan kuului herkullinen buffetruokailu, discoa, karaokea, valokuvauspistettä, kevyttä edunvalvontaa ja mahdollisuuksia rentoutua ja jutella muiden opettajien kanssa. Sekä tietenkin Comeniuksen valan mukaisesti ”Minä vannon” oli yhteinen ohjelmanumero illassa. Juontajina tilaisuudessa toimivat pj. Ulla Jauhiainen ja hallituksen jäsen Toivo Heikkilä.

OAJ Pääkaupunkiseudun hallituksen jäsenet Tomas Jaakkola, Markus Ropponen, Emmi Thompson, Satu Lind, Sanna Toivanen, Timo Ohmero, Niina Aho, Juha-Pekka Finnilä, Hannele Moisander ja alueasiantuntija Antti Piiroinen mahdollistivat omalla toiminnallaan illassa jäsenille mahtavan yhteisen kokemuksen monin eri tavoin vieraat vastaanottaen ja eri saleissa tapahtuvat illan toiminnot.

Kiitokset kaikille järjestäjille, Wanhan Sataman henkilökunnalle sekä maailman parhaille ja mahtavimmille opettajille!
Pitää itsestänne ja toisistanne huolta!

Tapahtumat

Yhdistyksemme

Alueyhdistys toimii OAJ:n paikallisyhdistysten sekä ala- ja oppilaitoskohtaisten jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Alueyhdistyksen jäsenyhdistyksissä on yhteensä n. 11 000