Ohita navigaatio

Uusi vuosi, uudet kujeet!

Vuoden ja vuosikymmenen vaihtuessa työni OAJ Pääkaupunkiseudun alueyhdistyksen puheenjohtajana päättyi sääntöjen mukaisesti.

Viimeiset viisi vuotta yhdistyksen puheenjohtajana ovat olleet antoisia. Yhdistyksen eri tapahtumissa olen tavannut monia alueen opettajia, mistä olen erityisen iloinen. Näiden tapahtumien myötä tietoisuus eri opettajaryhmien ja yhdistysten toiminnasta sekä kunnioitus eri alojen opettajia kohtaan on vain kasvanut. Alueen opettajilta nousseet toiveet ja tarpeet on nostettu keskusteluissa eri tason päättäjille hyvässä yhteistyössä. Päällimmäiset muistot ja kokemukset puheenjohtajuudesta ovat positiivisia ja liittyvät erilaisiin opettaja- ja päättäjäkohtaamisiin sekä tapahtumiin.

Alueyhdistyksen tehtävissä jatkan myös uudella kaksivuotiskaudella, nyt hallituksen jäsenenä sekä viestintävastaavana. Uusi vuosikymmen tuo mukanaan siis uuden opettelua.

Alueyhdistyksen viestintää toteutetaan sovitun tehtäväjaon sekä puheenjohtajan ja hallituksen tehtäväksiantojen mukaisesti. Toivomme saavamme palautetta, toiveita ja vinkkejä yhdistyksemme viestinnästä ja toiminnasta. Rakennamme hiljalleen myös omaa kuvapankkia, joten otamme kiitollisina vastaan jäsenten lähettämiä opetus- ja oppilaitosaiheisia kuvia kotisivuilla sekä facebookissa käytettäviksi. Uusilla kotisivuilla näkyvät kuvat ovat jo pääosin alueemme oppilaitoksista otettuja, toivottavasti saamme teiltä lisää hienoja vaakakuvia!

Kevät on sopimusneuvotteluineen myös alueyhdistyksessä työteliäs ja viestintä on merkityksellisessä asemassa tapahtumista tiedotettaessa – suositeltavaa on seurata OAJ:n, JUKO:n viestintää neuvotteluiden etenemisestä. Joitain suoria sähköposteja tulemme lähettämään jäsenillemme, käyttehän tarkistamassa OAJ:n sivuilla, että järjestövalmiussähköpostinne on jokin muu kuin työnantajansähköposti.

Nähdään yhdistyksen tapahtumissa!

Hanna Iso-Kuortti

Tapahtumat

Tapahtuma | 22.4.2024

Joku roti -tilaisuus, OAJ pks

Yhdistyksemme

Alueyhdistys toimii OAJ:n paikallisyhdistysten sekä ala- ja oppilaitoskohtaisten jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Alueyhdistyksen jäsenyhdistyksissä on yhteensä n. 11 000