Ohita navigaatio

Tule seuraamaan lakkopäivää 31.1.

OAJ järjestää poliittisen lakon keskiviikkona 31.1.2024. OAJ:n jäsenistä lakon piirissä ovat pääkaupunkiseudun (Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa) varhaiskasvatuksessa työsuhteessa työskentelevät sopimusalasta ja työnantajasta riippumatta. Virkasuhteessa olevat eivät valitettavasti voi lain mukaan osallistua poliittiseen lakkoon. He tukevat lakossa olevia pidättäytymällä tekemästä lakossa olevien työtehtäviä.

Lisää tietoa

Tule mukaan seuraamaan lakkopäivää 31.1. (oaj.fi)

 

Lakolla vaadimme parempaa työelämää

  • Poliittisen työtaistelun syynä ovat maan hallituksen ajamat työelämäheikennykset, kuten lakiin säädettävä vientivetoinen työmarkkinamalli. Lue vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin täältä!
  • Vientivetoinen työmarkkinamalli, aikuiskoulutustuen lakkauttaminen, määräaikaisten aseman heikentäminen, ensimmäisen sairaslomapäivän palkattomuus. Hallitusohjelmassa on useita esityksiä, jotka toteutuessaan heikentäisivät merkittävästi OAJ:n jäsenten asemaa. Pidämme jäsentemme puolia ja haemme ratkaisuja, jotka rakentaisivat oikeudenmukaista ja turvallista työelämää. Lue lisää heikennyksistä ja OAJ:n vaikuttamisesta täältä.

Tapahtumat

Tapahtuma | 22.4.2024

Joku roti -tilaisuus, OAJ pks

Yhdistyksemme

Alueyhdistys toimii OAJ:n paikallisyhdistysten sekä ala- ja oppilaitoskohtaisten jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Alueyhdistyksen jäsenyhdistyksissä on yhteensä n. 11 000