Ohita navigaatio

Varhaiskasvatuspäivän iltamat 12.3.2020

Valtakunnallista varhaiskasvatuspäivää vietettiin 12.3.2020 eri kunnissa, päiväkodeissa ja opettajayhdistyksissä eri tavoin.

VOL-jaostomme järjesti perinteiseen tapaan varhaiskasvatuksen opettajajäsenillemme iltamat Akavatalon Valopihalla. Samaisena päivänä kuulimme ensimmäisiä kertoja uutisia Korona-viruksen rantautumisesta Suomeen ja kuinka väestön pitäisi tilanteeseen suhtautua. Emme tienneet järjestävämme toistaiseksi kevään viimeistä jäsentapahtumaa.

Alueyhdistyksen ulkopuolelta kutsuimme tilaisuuteen VOL:n puheenjohtajan Anitta Pakasen sekä OAJ:n puheenjohtajan Olli Luukkaisen. Kuulimme illan aluksi heidän ajankohtaiskatsauksensa varhaiskasvatus- ja koulutuskentältä sekä sopimusneuvottelutilanteesta.

Illan lopuksi esiintyi Kalevauva – ”nykypäivän trubaduuriyhtye, jonka sanoitukset on kerätty suoraan kansan suusta: keskustelupalstoilta ja nettikommenteista”.  Nautittava ja mukava ilta!

 

 

 

Tapahtumat

Tapahtuma | 22.4.2024

Joku roti -tilaisuus, OAJ pks

Yhdistyksemme

Alueyhdistys toimii OAJ:n paikallisyhdistysten sekä ala- ja oppilaitoskohtaisten jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Alueyhdistyksen jäsenyhdistyksissä on yhteensä n. 11 000